Kokken tilbyder


Kokken’s Pølsevogn i Vejle er en Dansk traditionel pølsevogn. Kendetegnet er først og fremmest den gode smag og kvalitet af ingredienser, dyppelser og økologiske råvarer, fra lokale leverandører samt Hestbjerg Økologi og Holmegaards Deli.


Pølserne er specielt fremstillet til Kokken's Pølsevogn af Holmegaards Deli i samarbejde med Jess Halling. I et tæt samarbejde udvikler de den bedste kvalitet og smag. Brødet er desuden fra den lokale bager, og er friskbagt hver dag.


Kokken's ribbensandwich

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kokken's ribbensandwich er populær. Kødet er økologisk og kommer fra Poppelgrisen fra Hestbjerg Økologi. Vores ribbensteg bliver langtidsstegt ved svag varme i 5-6 timer, så den gode smag bevares. Kødet er mørt, saftigt og lækkert.

Pølsesnak


Jeg er blevet kaldt meget af venner og bekendte, når det kommer til mine kulinariske færdigheder. Grundlæggende handler det om, at jeg mere er til bøf bearnaise end 11 forskellige retter, som er svære at få øje på, men det er ikke lig med, at jeg ikke ønsker god kvalitet.


Pølsevognsmad skal være mad, som tiltaler en meget bred gruppe af mennesker. Store og små, kvinder og mænd, unge og ældre, sportsfolk og gastronomer!


Ikke så meget pølsesnak. Det handler om tre ting: glæde, gamle klassikere og gode idéer. Jeg åbnede min pølsevogn i 2014 og jeg tror på, at pølsevognen kan leve 100 år mere, hvis ejerne holder ved den gode snak og klassikerne - men heller ikke glemmer at forny sig.

Kunderne siger

Store portioner


"Jess laver måske Danmarks bedste hot dogs. Jeg har ihvertfald ikke fået dem bedre indtil videre."


Christian Christoffersen

Fem stjerner


"Det var den bedste bøfsandwich vi nogensinde har fået og en super frisk betjening. I får 5 STORE STJERNER fra os."


Lisbeth Larsen

Kreativt køkken


"Gourmet pølsevogn toppet med kvalitet, masser af lækkerier og så er ribbensandwichen et

must-have. Hyggelig og serviceminded betjening."


Christine Bischoff